Ændre udseende
DRY PANEL SERIEN

Forest
Bredde: mm - Højde: mm - Dybde: mm
Type group alias, Type alias
Mønster
Vejl. pris: 
Ændre udseende
Panel type

Panel størrelse
Krog / Stang
Ventilation / Varme
Panel mønster

Det miljøbevidste valg

Når du vælger et af vores TørrePaneler, så vælger du ikke kun den mest økonomiske løsning, men du tager samtidig det miljøbevidste valg.

TørrePanelet fra DryVentSolutions tilsluttes nemlig til dit genveksanlæg, som i forvejen er i drift 365 dage om året, så du ikke skal bruge yderligere energi til drift; varmen fra den udsugede luft genanvendes.

Bestil et Dry panel

Hurtig tørring af håndklæder og overtøj

Kender du det, at håndklæder, der ikke er ordentlig tørre, når du skal i bad, din frakke er stadig fugtig efter regnskyllet i går. TørrePanelet fra DryVentSolutions gør noget ved problemet.

Vi skaber en luftstrøm omkring dine tekstiler lidt ligesom, når du hænger vasketøj ud på tørresnoren, luftstrømmen trækker dermed fugten med ud af tekstilet, ud i dit genveksanlæg, hvor varmen genanvendes.

Mere om teknologien

Perfekt til dit køkken eller badeværelse

Vores panel serie Forest giver dig et bredt udvalg af overflade materialer. Alle vores panel-materialer er ægte højkvalitets trefiner som gør det muligt for dig at få det ønskede ekslusive look til dit hjem i både køkkenet såvel som på badeværelset.

NB! Vær opmærksom på at træ og træfiner er et naturmateriale og at der fra plade til plade kan være stor forskel – alt efter hvor i stammen, fineren er udskåret. Dette gælder også inden for den samme udskæring, hvor farvespillet og strukturen i fineren kan variere.

    Klar til at bestille?

    Vores dygtige sælgere står klar til at tage imod din bestilling samt spørgsmål omkring vores produkter.

    +45 52 23 44 66

    info@dryventsolutions.com