Hvordan fungerer det?

Til ventilationsanlæg

TørrePanelet tilkobles til ventilationsanlæg ”genveksanlæg” enten på loft, i gulv eller i kælder. Ved køb af TørrePanel medfølger der altid et TilslutningsPanel, der skal monteres mellem TørrePanelet og ventilationskanalerne. På TilslutningsPanelet anbores og monteres studse, der passer til dine ventilationskanaler – studse er ikke en del af leverancen. Husk der skal altid monteres lyddæmper og indreguleringsspjæld placeres umiddelbart før tilslutningen til TilslutningsPanelet. TørrePanelet kan indreguleres, så det fungerer som fuld udsugning eller som en del af udsugningen fra rummet, hvor den sidder monteret.

Til indbygget VarmePanel

TørrePanelet med indbygget VarmePanel tilkobles ikke til ventilationsanlæg, men er udført med et lille panel med små varmelegemer, ventilatorer, et filter og et TouchPanel. TouchPanelet giver dig mulighed for at tænde Håndklædetørreren, når du hænger dit håndklæde op. Driftstiden kan indstilles enten fast eller midlertidigt til en driftstid på 1-8 timer – lysdioder viser antal driftstimer. VarmePanelet kræver tilslutning af 230 V. Mønstret i FrontPanelet ser lidt anderledes ud. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Vores produkter

Alle vores modeller udføres efter bestilling og er derfor et individuelt og unikt produkt, tilpasset til netop dine ønsker og behov. F.eks. er det muligt at bestille frontpanelet med tillægspaneler til top og bund, således at dit Dry Panel bliver til et endnu smukkere møbel, der nu strækker sig fra gulv til loft i en ens farve og overflade.

Det er naturligvis også muligt at bestille vores Dry Panel i andre farver, træsorter og stentyper end de her viste, som er vores standardfarver og overflader – Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Ønsker du f.eks. Dry Panel i andre størrelser, kan det også lade sig gøre.

Har du specielle ønsker?

Så har du specielle ønsker, så er du meget velkommen til at kontakte os, på e-mail eller tlf. Så ser vi gerne på muligheder og løsninger. Tekniske informationer.