brietling watch replica rolex functions legitimate sized as well as quality.

a large number of fans always like to get rolex richard mille replica.

brand richard mille replica.

rolex fausse releases another re-issue and might i say.

Hvordan fungerer det? : dryventsolutions

brietling watch replica rolex functions legitimate sized as well as quality.

a large number of fans always like to get rolex richard mille replica.

brand richard mille replica.

rolex fausse releases another re-issue and might i say.

Hvordan fungerer det?

Til ventilationsanlæg

DryPanel tilkobles ventilationsanlægget enten på loft, i gulv eller i kælder. Ved køb af vores DryPanel medfølger altid et tilslutningspanel, der skal monteres mellem tørrepanelet og ventilationskanalerne. På tilslutningspanelet anbores og monteres studse, der passer til dine ventilationskanaler – studse er ikke en del af leverancen. Husk, der skal altid monteres lyddæmper og indreguleringsspjæld placeres umiddelbart før tilslutningen til tilslutningspanelet. DryPanel kan indreguleres, så det fungerer som fuld udsugning eller som en del af udsugningen fra rummet, hvor den sidder monteret.

Med indbygget varmepanel

DryPanel med indbygget varmepanel tilkobles ikke ventilationsanlæg, men er udført med et lille panel med små varmelegemer, ventilatorer, et filter og et touch panel. Touch-panelet giver dig mulighed for at tænde for dit DryPanel, når du hænger dit håndklæde eller øvrige tekstiler op. Driftstiden kan indstilles enten fast eller midlertidigt til en driftstid på 1-8 timer – lysdioder viser antal driftstimer. Varmepanelet kræver tilslutning af 230 V. Mønstret i frontpanelet ser lidt anderledes ud. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Vores produkter

Alle vores tørrepaneler udføres efter bestilling og er derfor et individuelt og unikt produkt tilpasset netop dine ønsker og behov. F.eks. er det muligt at bestille frontpanelet med tillægspaneler til top og bund således, at dit DryPanel bliver til et endnu smukkere møbel, der nu strækker sig fra gulv til loft med ens farve og overflade.

Det er naturligvis også muligt at bestille DryPanel i andre farver, træsorter og stentyper end de her viste, som er vores standardfarver og overflader. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Ønsker du f.eks. dit DryPanel i andre størrelser, kan det også lade sig gøre.

blank

Har du specielle ønsker?

Har du specielle ønsker, så er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller tlf. Så ser vi gerne på muligheder og løsninger.