Om Dry Vent Solutions

DryVentSolutions er opstået efter at have set på mere eller mindre heldige konstruktioner af håndklædetørrere.

Jeg ”Jan Friis Henriksen”, har over 30 års erfaring i VVS-branchen og har derfor set og monteret mange forskellige typer af håndklædetørrere. Så ideen om at lave en smartere, smukkere og mere miljøvenlig håndklædetørrer lå ikke langt væk. Efter nogle år med opbygning af forskellige modeller, prototyper, forsøg, tilrettelser og nye forsøg er vi i dag nået frem til et produkt, som vi er stolte af. Vi kalder det TørrePanelet, fordi det er så meget mere end en håndklædetørrer. TørrePanelet er et eksklusivt møbel, der kan installeres og tilpasses boligens møbler og øvrigt interiør.

TørrePanelet fungerer både som udsugning fra det rum, hvor det er monteret, og til tørring af tekstiler i badeværelse, køkkener og garderober.

TørrePanelet er et patenteret tørrepanel, og det er vores intentioner og målsætning at videreudvikle Panelet, så det kan bruges i andre sammenhænge.

Vi gør vores yderste for at producere og videreudvikle et produkt, der er så miljøvenligt som muligt.

Hvad er Dry Vent Solutions?

DryVentSolutions vil revolutionere markedet for eksklusive og miljøvenlige løsninger til tørring af tekstiler.

Udgangspunktet var at lave en håndklædetørrer i et smukt, eksklusivt og miljøvenligt design, til private boliger, hvor TørrePanelet bl.a. kan anvendes på badeværelset, men også i et bryggers eller en entre, hvor vådt overtøj kan tørres hurtigere.

Det har efterfølgende vist sig, at hotelbranchen har vist stor interesse for de smukke og eksklusive TørrePaneler, som kan designes, så de passer til den overflade samt det design badeværelset eller andre rum består af. Samtidig er det i god tråd med hotelbranchens ønske om, at gæster bruger deres håndklæder mere end en gang. Det giver mindre arbejde og bedre miljø. TørrePanelet kan desuden leveres med logo udskåret i FrontPanelet.

Samtidig er det vores mål at komme ind på markedet for offentlige institutioner, hvor potentialet er stort i bla. børneinstitutioner.

Kontakt

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du kan få implementeret TørrePanelet fra DryVentSolutions med ind i din byggeproces eller i din eksisterende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon for yderligere information. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring, hvordan Dry Vent Solutions kan være det oplagte valg for dig.

Åbent på telefon mandag, onsdag, torsdag, fredag fra 9.00 til 16.30 fredag dog 14.00