brietling watch replica rolex functions legitimate sized as well as quality.

a large number of fans always like to get rolex richard mille replica.

brand richard mille replica.

rolex fausse releases another re-issue and might i say.

Om Dry Vent Solutions : dryventsolutions

brietling watch replica rolex functions legitimate sized as well as quality.

a large number of fans always like to get rolex richard mille replica.

brand richard mille replica.

rolex fausse releases another re-issue and might i say.

“Det kan gøres bedre!”

Dry Vent Solutions A/S er opstået efter at have set på mere eller mindre heldige konstruktioner af håndklædetørrere.

Jeg, Jan Friis Henriksen, har over 30 års erfaring i VVS-branchen og har derfor set og monteret mange forskellige typer af håndklædetørrere. Så ideen om at lave en smartere, smukkere og mere miljøvenlig håndklædetørrer lå ikke langt væk. Efter nogle år med opbygning af forskellige modeller, prototyper, forsøg, tilrettelser og nye forsøg er vi i dag nået frem til et produkt, som vi er stolte af. Vi kalder det DryPanel, fordi det er så meget mere end en håndklædetørrer. DryPanel er et eksklusivt møbel, der kan installeres og tilpasses boligens møbler og øvrigt interiør.

DryPanel fungerer både som udsugning fra det rum, hvor det er monteret, og til tørring af tekstiler i badeværelse, køkkener og garderober.

DryPanel er et patenteret tørrepanel, og det er vores intentioner og målsætning at videreudvikle panelet, så det kan bruges i andre sammenhænge.

Vi gør vores yderste for at producere og videreudvikle et produkt, der er så miljøvenligt som muligt.

DryPanel – i boligen og på hotellet

Dry Vent Solutions vil revolutionere markedet for eksklusive og miljøvenlige løsninger til tørring af tekstiler.

Udgangspunktet var at lave en håndklædetørrer i et smukt, eksklusivt og miljøvenligt design til private boliger, hvor DryPanel bl.a. kan anvendes på badeværelset, men også i et bryggers eller en entre, hvor vådt overtøj kan tørres hurtigere.

Det har efterfølgende vist sig, at hotelbranchen har vist stor interesse for de smukke og eksklusive DryPanels, som kan designes, så de passer til den overflade samt det design badeværelset eller andre rum består af. Samtidig er det i god tråd med hotelbranchens ønske om, at gæster bruger deres håndklæder mere end en gang. Det giver mindre arbejde og bedre miljø. DryPanel kan desuden leveres med logo udskåret i frontpanelet.

Samtidig er det vores mål at komme ind på markedet for offentlige institutioner, hvor potentialet er stort, bla. i børneinstitutioner, på sygehuse, plejehjem m.v.

Kontakt

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan du kan få implementeret DryPanel fra Dry Vent Solutions i din byggeproces eller i din eksisterende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon for yderligere information. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring, hvordan Dry Vent Solutions kan være det oplagte valg for dig.

Åbent på telefon mandag, onsdag, torsdag, fredag fra 9.00 til 16.30. Fredag lukker vi dog 14.00.